Gastenkamers

De gasten van Bed & Breakfast “Het Rycke Leven” hebben de beschikking over een slaapkamer, een zitkamer en een eigen badkamer met apart toilet. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed onder een balkenplafond in ossenbloed rood geverfd. Dit plafond rust op een gebint van minstens honderd jaar oud.

Via één van de terrassen (van oude waaltjes) komt u door oude serredeuren met glas in lood, in de zitkamer, alwaar een Noorse houtkachel staat die een heerlijke warmte verspreidt. Op de vloer liggen brede, oude kaasplanken en als u naar boven kijkt ziet u een 100 jaar oud balkenplafond. In deze ruimte staat tevens een grootbeeld Bang & Olufsen televisie en een radio met CD-speler.

Vanuit de slaapkamer heeft U een prachtig uitzicht op de tuin. In de badkamer hangt een grote regendouche en een vaste wastafel. Uw voeten blijven lekker warm door de vloerverwarming.

In de ruime, sfeervolle zitkamer wordt ’s ochtends op het door U gewenste tijdstip eventueel het ontbijt geserveerd. Bij heerlijk weer serveer ik voor u op het terras.

De kamers